Món Esport
El Movistar Inter, campió de la lliga de futbol sala (3-3)
  • CA

El Movistar Inter s’ha proclamat campió de la Lliga Nacional de Futbol Sala després d‘empatar contra el Viña Albali Valdepeñas a la final (3-3). El conjunt madrileny ha guanyat el títol gràcies a la millor posició que el seu rival en la fase regular de la competició, encara que l’equip castellà ha ofert molta guerra i no s’ha rendit en cap moment.

L’Inter ha aconseguit el seu catorzè trofeu de la lliga en una temporada marcada pel coronavirus, que ha obligat a decidir el títol amb un play-off exprés disputat en una seu única. Els madrilenys s’han proclamat campions tot i no haver pogut comptar amb el seu millor jugador, Gadeia, ni Ricardinho, l’estrella i referent dels últims anys.

Pito, per partida doble, i Borja han marcat les dianes del Movistar Inter, mentre que Chino, de penal, Cainan i Dani Santos, en el darrer minut, han celebrat els gols del Valdepeñas. Els castellans han passat de lluitar per evitar el descens a disputar la final de la Copa d’Espanya i de la Lliga. Ha perdut ambdues, però ha deixat la seva empremta al Fernando Martín Carpena de Màlaga.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa