Món Esport
Mourinho va motivar els jugadors del Madrid amb consignes anticatalanistes
  • CA

“Els jugadors com Puyol, Busquets, Xavi i Piqué se’ls ha educat des de la infància a distanciar-se dels espanyols com Casillas, Ramos i Arbeloa”. Amb aquesta consigna anticatalanista va ser com José Mourinho va motivar els jugadors del Reial Madrid abans de la disputa de la final de copa del 2011 a Mestalla entre el Barça i el Madrid.

Així ho revela el periodista d’El País Diego Torres al llibre ‘Prepárense para perder’ i del qual avui el diari britànic The Times n’ha desvelat alguns fragments de la seva traducció a l’anglès. Al llibre, Torres fa un retrat de l’actual entrenador del Chelsea i els seus mètodes durant els anys que va entrenar el Reial Madrid.

En un altre fragment del llibre, Torres explica que Mourinho va dir als seus jugadors que eren “uns traïdors i uns fills de puta” després d’un empat amb el Barça que va complicar molt als blancs la lluita per la lliga amb els blaugrana. “Sou uns traïdors. Us vaig demanar que no diguéssiu res sobre l’alineació. M’heu traït. Em demostreu que no sou al meu costat. Sou uns fills de puta”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa