Marc Márquez cau fins a dues vegades i acaba abandonant

El guanyador del Gran Premi de França ha estat Jack Miller

El Gran Premi de França de MotoGP ha estat passat per aigua i això ha condicionat en gran part la cursa. Marc Márquez ha pogut aprofitar la seva destresa sobre una pista mullada per arribar a liderar al circuit de Le Mans, però ha caigut i ha perdut tot l’avantatge assolit. S’ha aixecat i ha recuperat el bon ritme, però ha tornat a caure i aleshores ha acabat abandonant de forma definitiva.

En una cursa en la qual hi ha hagut molts abandonaments, com els dels catalans Àlex Rins i Aleix Espargaró, així com el vigent campió Joan Mir, Jack Miller ha estat el més regular i el més fiable i ha guanyat a França. L’han seguit dos motoristes que corrien a casa, Johann Zarco i Fabio Quartararo. El millor català ha estat el petit dels Márquez, Àlex, que ha quedat sisè. Pol Espargaró ha acabat vuitè, Maverick Viñales desè i Esteve “Tito” Rabat quinzè.

Pel que fa a la classificació general, Quartararo ha pres el primer lloc a Bagnaia, que ara és segon. Zarco i Miller escalen fins a la tercera i quarta posició, respectivament. El millor català és Maverick Viñales, cinquè, mentre que Aleix Espargaró és setè, el seu germà Pol desè, Àlex Rins dotzè, Àlex Márquez catorzè, Marc Márquez dissetè i Tito Rabat últim.

Més informació

Comentaris

    Ja li esta be Maig 16, 2021 8:04 pm
    Aquest noi se li ha acabat la sort, potser es per el despreci que te amb els Catalans, potser li fan "budú", potser es perque es va negar a pujar al balco del ajuntament perque hi havia un llaç groc?, dons per mi, que es foti,

Nou comentari