El Circuit de Barcelona-Catalunya, ubicat a la localitat vallesana de Montmeló, continuarà acollint els Grans Premis de MotoGP i Fórmula 1 fins al 2026, segons han anunciat els comptes oficials de les dues organitzacions de competicions de motor, així com des del mateix Circuit. Abans, però, que les tres parts confirmessin aquest acord, el Govern de Catalunya ja havia aplanat el terreny en donar llum verda a la renovació d’ambdós contractes durant els pròxims cinc anys. A més a més, també s’ha conegut que es faran obres a la pista de cara al 2022 per millorar les condicions del recinte i del traçat.

D’aquesta manera, s’ha confirmat que en el pròxim lustre hi haurà un Gran Premi de Fórmula 1 a Catalunya cada any, mentre que pel que fa a les motos, n’hi haurà un mínim de tres sense tancar la porta a la possibilitat que n’acabin sent cinc. Tanmateix, el fet que a la península Ibèrica hi hagi altres circuits destacats com el de Xest, Jerez, Portimao o Aragó fa que no es pugui confirmar un Gran Premi cada temporada. Això sí, el que sí que és segur és que el 2022 ja hi haurà la primera cursa de MotoGP d’aquest mínim de tres.

El Circuit de Montmeló es va construir entre el febrer del 1989 i el setembre del 1991 i ja en el mateix mes en què van finalitzar les obres es va disputar el primer Gran Premi de Fórmula 1. Les motos només trigarien un any més a arribar, així que es tracta d’un circuit amb moltíssima història en tot el sector del motor i que ha estat molt important durant les tres darreres dècades. De fet, pilots tan destacats com els motoristes Valentino Rossi o Fabio Quartararo han reconegut que el Circuit de Catalunya és un dels seus preferits de tot el món.Més notícies
Alonso, amb Hamilton i Verstappen al podi | Europa Press

Fernando Alonso torna a un podi set anys després

Notícia: Fernando Alonso torna a un podi set anys després
Comparteix
Hamilton guanya el gran premi de Qatar i retalla diferències amb Verstappen
Notícia: Fernando Alonso torna a un podi set anys després - Mobile
Lluís Miquel Venteo, a la porta de les oficines del Barça | Europa Press

Lluís Venteo, nou cap de Seguretat del Barça

Notícia: Lluís Venteo, nou cap de Seguretat del Barça
Comparteix
Ocupa el càrrec que deixa lliure Ferran López
Notícia: Lluís Venteo, nou cap de Seguretat del Barça - Mobile

Nou comentari

Comparteix