Món Esport
MotoGP ajorna un altre Gran Premi pel coronavirus

L’organització del Mundial de MotoGP ha anunciat aquest dimecres l’ajornament del Gran Premi de l’Argentina, previst del 17 al 19 d’abril, fins a finals de novembre per culpa del coronavirus. L’epidèmia continua modificant el calendari de la màxima categoria reina, que ja ha vist suspeses les quatre primeres proves del campionat i acabarà més tard del previst.

I és que el Gran Premi de la Comunitat Valenciana, s’acabarà disputant, si no hi ha cap canvi més, entre el 27 i el 29 de novembre, dues setmanes després del previst inicialment. Cal recordar que aquest dimarts l’ajornament del Gran Premi de Les Amèriques ja va afectar la darrera cita del campionat, que ara ha tornat a ser endarrerida. El de l’Argentina es correrà del 20 al 22 de novembre.

Cal recordar que el Gran Premi inaugural, el de Qatar, va ser cancel·lat, mentre que el segon, el de Tailàndia, va ser ajornat com ho han estat ara la tercera i la quart proves. D’aquesta forma, el Mundial de MotoGP no començarà, en principi i si el Covid-19 no genera més contratemps, fins als primers dies de maig al Circuit de Jerez-Ángel Nieto.Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa