Morata elimina el Madrid i la gran final serà Barça-Juve

Funeral al Bernabéu. Un gol de l’exmadridista Morata, és més, format des de petit al planter blanc, ha eliminat el Madrid (1-1) i ha classificat la Juventus per a la final de la Champions contra el Barça. La diana de Morata al quart d’hora de la segona part ha fet bo el 2-1 de l’anada a Torí i ha deixat amb un pam de nas a la parròquia de l’equip d’Ancelotti. Berlín espera a Barça i Juve el 6 de juny a l’estadi l’olímpic.

Morata ha guanyat l’esquena a Sergio Ramos al minut 15 del segon temps i Casillas no ha pogut aturar el xut del seu excompany. Era l’empat d’un partit igualat inaugurat amb un gol de penal de Cristiano a la primera meitat. La Juve ha resistit l’atac a tomba oberta del Madrid de l’última mitja hora, tot i que els d’Allegri també han tingut un parell d’ocasions per sentenciar. Mestres en l’ofici de sobreviure, imatge més fidel de la llorejada selecció italiana, la Juventus ha sabut controlar uns darrers minuts d’infart i aspirarà a la seva tercera Copa d’Europa. El Barça, a la cinquena.Una final inèdita.

Un Barça-Madrid a la Champions, la final de les finals, desitjada per uns i que no volen veure ni en pintura uns altres, haurà d’esperar. Però, en el fons, era el de menys tenint els catalans al partit definitiu de la competició més important del món.