Món Esport
Mor l’exjugador de l’Espanyol Javier Marcet, als 87 anys
  • CA

Francisco Javier Marcet Mundó, exjugador del RCD Espanyol, ha mort aquesta matinada a l’edat de 87 anys. El migcampista va defensar la samarreta blanc-i-blava durant set temporades (de la campanya 1950-1951 a la 1956-1957). Marcet va disputar 174 partits oficials amb el club perico i va aconseguir 68 gols, a més a més va ser internacional absolut amb la selecció espanyola mentre militava a les files de l’entitat. 

L’últim adéu a Marcet serà dissabte a les 11:30h a l’església de Sant Ot de Barcelona. La capella ardent s’obrirà aquest divendres a partir de les 13:30h al tanatori de Les Corts.

 

Francisco Javier Marcet, un dels jugadors més destacats de la historia del RCD Espanyol, va ser integrant de la famosa plantilla de l’Oxigen i sempre havia estat molt compromès amb l’entitat. A més a més, va destacar per la seva incansable tasca en favor del futbol formatiu i dels seus valors més rellevants. El club blanc-i-blau envia el seu més sentit condol als familiars i amics de l’exfutbolista en aquests durs moments.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa