Mor als 14 anys el pilot Hugo Millán, víctima d’un greu accident

Ha estat atropellat per un altre corredor al circuit de l'Aragó

Dues famílies destrossades després d’un tràgic succés en un torneig de motociclisme d’adolescents. El pilot de motos andalús Hugo Millán, de només 14 anys, ha mort al circuit de l’Aragó, víctima d’un greu accident, durant la celebració del torneig Talent Cup, segons ha informat la Federació Internacional de Motociclisme (FIM). Els fets han ocorregut quan, després de patir una caiguda molt dura, ha intentat sortir de l’asfalt i, aleshores, un altre pilot l’ha atropellat fortuïtament. Els metges l’han intentat atendre al circuit, però adonant-se de la gravetat dels fets ha estat traslladat a l’Hospital de Saragossa, on s’ha notificat la seva mort.

Tots els pilots d’aquesta Talent Cup tenen una edat que va dels dotze fins als setze anys, cosa que agreuja la tragèdia d’un fet com aquest. Si bé la família de Millán deu estar passant per uns moments indescriptibles, també deu ser desoladora la situació del pilot que, fortuïtament, ha comès l’atropellament. L’organització de la cursa ha suspès l’esdeveniment després de l’accident.

Més informació

Comentaris

  Anònim Juliol 25, 2021 7:04 pm
  La mort d'aquest nen pesa sobre la consciència dels que permeten que nens de 14 anys (i de 12) es juguin la vida fent ximpleries pròpies d'adults (d'adults ximples, és clar)
   MaAngrls Juliol 27, 2021 10:24 am
   Estic d'acirt amb tu, no ahuruen de deixar-los corre.
  un talp Juliol 26, 2021 10:24 am
  Aquest jove no ha mort. Ha estat assessinat per la inconsciència i probablement també l'avarícia de sons progenitors.

Nou comentari