Món Esport
Montmeló i València s’alternaran la F1
  • CA

El president de la Formula One Management, Bernie Ecclestone, ha confirmat avui que a partir de l’any 2013 València i Montmeló s’alternaran en l’únic gran premi de Fórmula 1 que se celebrarà a l’Estat espanyol. El magnat, en declaracions a Ràdio València Cadena SER, ha assegurat que els dos governs estan d’acord en l’alternança, decisió que han arribat amb l’objectiu de reduir el pressupost públic i evitar la desaparició d’un gran premi en territori espanyol.

Aquest any, però, no es modificarà el calendari i es disputaran ambdues proves. A partir de l’any que ve sí que només se’n farà una: primer Montmeló i després València el 2014 i així successivament fins el 2019. La prova es disputarà al maig, mes en què sempre es celebrava el gran premi a Catalunya.

En les properes setmanes es coneixerà la totalitat del contingut de l’acord, ha avançat Ecclestone, que ha assegurat que a partir de 2013 Montmeló i València quedaran exemptes de pagar el cànon els anys que no celebrin gran premi. “Òbviament, a qui no li toqui organitzar el gran premi no haurà de pagar res, perquè no pagarà per un esdeveniment que no organitzarà”, ha sentenciat.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa