Món Esport
Montmeló i València s’alternaran la F1

El president de la Formula One Management, Bernie Ecclestone, ha confirmat avui que a partir de l’any 2013 València i Montmeló s’alternaran en l’únic gran premi de Fórmula 1 que se celebrarà a l’Estat espanyol. El magnat, en declaracions a Ràdio València Cadena SER, ha assegurat que els dos governs estan d’acord en l’alternança, decisió que han arribat amb l’objectiu de reduir el pressupost públic i evitar la desaparició d’un gran premi en territori espanyol.

Aquest any, però, no es modificarà el calendari i es disputaran ambdues proves. A partir de l’any que ve sí que només se’n farà una: primer Montmeló i després València el 2014 i així successivament fins el 2019. La prova es disputarà al maig, mes en què sempre es celebrava el gran premi a Catalunya.

En les properes setmanes es coneixerà la totalitat del contingut de l’acord, ha avançat Ecclestone, que ha assegurat que a partir de 2013 Montmeló i València quedaran exemptes de pagar el cànon els anys que no celebrin gran premi. “Òbviament, a qui no li toqui organitzar el gran premi no haurà de pagar res, perquè no pagarà per un esdeveniment que no organitzarà”, ha sentenciat.Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa