L’emotiu missatge de Federer a Nadal: “És un honor que m’hagis igualat”

El tenista suís ha fet una gran demostració d'esportivitat i ha felicitat el manacorí amb un text exemplar

Roger Federer ha emès un missatge a les xarxes socials per felicitar Rafael Nadal després d’haver guanyat Roland Garros i haver-lo igualat a 20 Grand Slams aconseguits, que s’ha convertit en un gran exemple d’esportivitat. Són els dos tenistes que més copes de màxim valor de punts han aixecat en la història d’aquest esport i el més increïble és que ho han fet coincidint. S’han retroalimentat des del primer dia, amb amistat i competència sana, i s’han fet encara més grans l’un a l’altre.

És per això que Federer ha destacat especialment aquest fet i ha escrit: “Ens hem empès l’un a l’altre per convertir-nos en millors jugadors”. En cap cas es podria dir que aquest missatge del suís és simplement per quedar bé, ja que no és ni la primera ni la darrera vegada que succeeix quelcom similar entre ells dos.

Quan Federer escriu “és un honor que m’hagis igualat a 20 Grand Slams”, ningú no pensa que ho digui perquè ho ha de dir, sinó que ho sent d’aquesta forma i aquest ha estat sempre el seu tarannà, de la mateixa manera que Nadal també ha fet el mateix quan li ha tocat. A més, el missatge del suís acaba amb unes paraules que poden fer trempar qualsevol aficionat del tenis: “Espero que aquest 20 només sigui un pas més del nostre viatge plegats”.

Més informació

Nou comentari