Món Esport
Mireia Belmonte signa la millor marca mundial de l’any als 200 papallona
  • CA

La catalana Mireia Belmonte ha signat un extraordinari temps en la prova dels 200 metres papallona de l’Open Primavera de Sabadell de natació, en la qual ha aconseguit la medalla d’or. Els 2.06.34 marcats per la badalonina la converteixen en la millor marca mundial de l’any i la transporten fins els Jocs Olímpics de Rio, havent superat la mínima exigible.

En 800 metres lliures, Belmonte també ha signat medalla d’or i mínima pels Jocs Olímpics, amb un temps de 8.27.94. Per la seva banda, la nadadora del CN Sant Andreu, Jessica Vall, també ha aconseguit les mínimes buscades en 100 i 200 metres braça, amb classificació inclosa per als Jocs Olímpics del proper agost, els seus primers JJOO amb 27 anys.

Un cop finalitzades les proves, Vall ha rebut l’insígnia olímpica del Comitè Olímpic Espanyol, de mans del president de la Reial Federació Espanyola de Natació (RFEN), Fernando Carpena.

Aquest XVII Campionat d’Espanya de Natació ha acabat essent el “preolímpic” per a les nadadores de la RFEN, amb bones marques per viatjar a Brasil aquest estiu.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa