Mike Tyson tornarà a pujar a un ring després de 15 anys d’inactivitat

El pròxim 12 de setembre realitzarà un combat d'exhibició a Los Ángeles contra Roy Jones Jr

El boxejador estatunidenc Mike Tyson, que fa quinze anys que no disputa un combat, tornarà a pujar a un ring el pròxim 12 de setembre, quan realitzarà una baralla d’exhibició a Los Ángeles contra un altre veterà i campió mundial, Roy Jones Jr.

El combat, programat a vuit assalts, suposarà la primera baralla oficial de Tyson des del 2005. El boxejador de Brooklyn, de 54 anys, ha estat compartint molts vídeos dels seus entrenaments en les xarxes socials per deixar clar que està preparat.

Per la seva banda, Jones, considerat un dels millors boxejadors de la història, es va retirar el desembre del 2017 després de 75 baralles professionals en 29 anys. El boxejador, natural de Florida i de 51 anys, es va retirar amb un rècord notable de 66-9.

La nova companyia de Tyson, Legends Only League, ha apuntat que el combat ha estat sancionat per la Comissió Atlètica de l’Estat de Califòrnia. Ambdós boxejadors hauran de presentar proves mèdiques, en tenir més de 40 anys, i la comissió també ha establert normes per evitar la propagació de la Covid-19 durant la jornada.

Més informació

Nou comentari