Miguel Cardenal abandona. El Secretari d’Estat per a l’Esport i, conseqüentment, president del Consell Superior d’Esports (CSD) deixarà el seu càrrec en els propers dies, després de quatre anys al capdavant d’aquest organisme. Cardenal ha anunciat la seva decisió en el marc de la signatura d’un conveni per potenciar l’esport paralímpic i ho ha fet amb unes declaracions que no admeten dubtes.

“Seria poc coherent seguir quatre anys més”, ha dit. “Vaig valorar seguir una part del nou mandat, però s’han de prendre decisions importants. Ahir mateix vaig parlar amb el ministre i ho va entendre bé”, ha explicat Cardenal, que va decidir no seguir al capdavant del CSD quan va saber que Íñigo Méndez de Vigo continuaria com a Ministre d’Educació, Cultura i Esport del govern espanyol.

 

Cardenal ha mantingut una lluita constant amb diversos estaments i un enfrontament directe i públic amb el president de la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF), Ángel María Villar, per la seva constant intenció i pressió per regularitzar la situació dels clubs esportius amb Hisenda i la Seguretat Social, unes obligacions que han motivat reaccions adverses de Villar cap al mateix Consell Superior d’Esports i el seu president.

 

A hores d’ara, es desconeixen els candidats per liderar el CSD en els propers quatre anys de legislatura. En les properes hores es farà públic el nom del Secretari d’Estat per a l’Esport i, per tant, qui serà president del Consell Superior d’Esports.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa