Món Esport
Michel Platini retira la seva candidatura a la presidència de la FIFA
  • CA

Michel Platini ha renunciat al seu desig de convertir-se en el proper president de la FIFA, segons ha avançat el diari francés L’Équipe. L’expresident de la UEFA va dir el dijous que seguia decidit a apel·lar la seva suspensió de vuit anys del futbol que li va imposar el mes passat el comitè d’ètica de la FIFA, però va assenyalar que el termini per a l’elecció presidencial del 26 de febrer era molt curt, i impossibilitava la seva candidatura.

La candidatura de Platini per succeir a Joseph Blatter com el màxim responsable de la FIFA estava en suspens des que va ser sancionat provisionalment, i després de forma oficial, mentre el comitè d’ètica investigava un pagament que va rebre el 2011 del seu mentorr.

Blatter i Platini van ser suspesos per vuit anys el mes passat per conflicte d’interès, relacionat amb el pagament de dos milions de francs suïssos, autoritzat en secret pel líder de la FIFA. Segons ells mateixos van declarar, els diners els rebien per concepte de salaris deguts per les gestions de Platini com a assessor de Blatter a principis de la dècada passada. El pagament també està sent investigat per les autoritats suïsses.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa