Mesures de seguretat estrictes per al Barça-Arsenal per alerta antiterrorista

Tal i com va succeir en els últims partits de Champions League a l'Estadi, abans de Nadal, el club pren noves mesures per aumentar la seguretat dels espectadors

El FC Barcelona ha anunciat aquest dilluns les noves mesures de seguretat estrictes per al partit de Lliga de Campions d’aquest dimecres entre el club català i l’Arsenal. Tal i com va succeir en el darrer partit europeu a l’Estadi, davant la Roma el 24 de novembre, l’entitat blaugrana i els Mossos d’Esquadra montaran un dispositiu extraordinari de seguretat destinat a mantenir la integritat dels espectadors, d’acord amb el nivell 4 d’alerta antiterrorista, que es manté des dels atemptats de París.

Els blaugrana han informat que les portes del Camp Nou s’obriran dues hores abans del partit i demana que l’afició hi vagi el més aviat possible. També ha assegurat que no es deixarà accedir a ningú al recinte sense l’abonament de temporada o l’entrada corresponent al partit, que no es permetran les motxilles o bosses grans, que es faran escorcolls exhaustius i que s’establirà un control dels vehicles que entrin a les instal·lacions. Tots els ocupants hauran de dur la seva entrada, abonament o acreditació.

El club ha avisat els habituals conductors de cotxe o moto que no es permetrà l’aparcament a les rodalies de l’Estadi a partir de les 8 del matí del mateix dimecres.

Nou comentari