Món Esport
Mesures de seguretat estrictes per al Barça-Arsenal per alerta antiterrorista
  • CA

El FC Barcelona ha anunciat aquest dilluns les noves mesures de seguretat estrictes per al partit de Lliga de Campions d’aquest dimecres entre el club català i l’Arsenal. Tal i com va succeir en el darrer partit europeu a l’Estadi, davant la Roma el 24 de novembre, l’entitat blaugrana i els Mossos d’Esquadra montaran un dispositiu extraordinari de seguretat destinat a mantenir la integritat dels espectadors, d’acord amb el nivell 4 d’alerta antiterrorista, que es manté des dels atemptats de París.

Els blaugrana han informat que les portes del Camp Nou s’obriran dues hores abans del partit i demana que l’afició hi vagi el més aviat possible. També ha assegurat que no es deixarà accedir a ningú al recinte sense l’abonament de temporada o l’entrada corresponent al partit, que no es permetran les motxilles o bosses grans, que es faran escorcolls exhaustius i que s’establirà un control dels vehicles que entrin a les instal·lacions. Tots els ocupants hauran de dur la seva entrada, abonament o acreditació.

El club ha avisat els habituals conductors de cotxe o moto que no es permetrà l’aparcament a les rodalies de l’Estadi a partir de les 8 del matí del mateix dimecres.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa