Món Esport
Messi, Xavi i Iniesta, nominats al "Jugador Mundial de la FIFA 2009"
  • CA

Els jugadors del FC Barcelona Leonel Messi, Xavi Hernández i Andrés Iniesta i els madridistes Cristiano Ronaldo i Kaká són els cinc nominats al premi ‘FIFA World player’ que atorguen entrenadors i capitans de selecció d’arreu del món.

Els noms dels cinc candidats s’han confirmat després de la votació en la qual han participat els entrenadors i capitans de seleccions nacionals de tot el món, que han emès els seus vots a partir d’una llista elaborada per especialistes de la Comissió del Futbol de la FIFA.

Els candidats coincideixen gairebé amb els millors en la votació del ‘Pilota d’Or’, guardó en el qual es va imposar Messi, per davant de Cristiano Ronaldo, Xavi i Iniesta, mentre que aquí el cinquè lloc va ser per a Samuel Eto’o i el sisè per a Kaká.

El guanyador es farà públic a la ‘Gala del Jugador Mundial de la FIFA 2009’, que es farà el 21 de desembre del 2009 al Kongresshaus de Zuric.

També llavors s’entregaran els premis a les millors jugadores, als quals opten les brasileres Cristiane i Marta, les alemanyes Inka Grings i Birgit Prinz i l’anglesa Kelly Smith.

A més, a la llista de guardons se sumaran en aquesta ocasió el ‘Premi FIFA/FIFPro World XI’, amb el qual es ret homenatge als 11 millors jugadors de l’any, elegits per més de 50.000 futbolistes professionals de tot el món i el ‘Premi Puskas’ al ‘gol més bonic’.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa