Món Esport
Messi tornarà amb la selecció argentina
  • CA

Lionel Messi tornarà a la selecció argentina aquest proper mes de setembre. Segons ha informat Catalunya Ràdio, el davanter blaugrana tornarà a vestir els colors de l’albiceleste en els partits de classificació pel Mundial 2018 de Rússia que es disputaran els propers 1 i 6 de setembre i que enfrontaran l’Argentina amb l’Uruguai i Veneçuela, respectivament.
 
Després de la desfeta a la final de la Copa Amèrica, on va errar un penal de la tanda, Messi va decidir deixar la selecció, en una reacció calenta pocs minuts després de disputar el darrer partit davant Xile. Dos mesos després, el capità barcelonista ha acceptat tornar a les convocatòries del seu combinat nacional, coincidint amb el debut d’un nou seleccionador, Edgardo ‘El Patón’ Bauza, que l’ha visitat a Barcelona durant aquests darrers dies.
 
Aquesta tornada també coincideix amb dos partits molt importants per a la selecció argentina. El Mundial 2018 s’apropa i la fase de classificació ja ha iniciat. Després de sis jornades, l’Argentina és en disposició de ser entre els quatre classificats -ara és tercera-, però encara queden molts enfrontaments perquè s’acabin de determinar les seleccions que disputaran el torneig d’aquí a dos estius. L’Argentina no put punxar i Messi n’és conscient.
 
Per això, el blaugrana voldrà ajudar Bauza a aconseguir l’objectiu principal, aquesta classificació per al Mundial, on el davanter tindrà 31 anys i on disposarà de, probablement, la darrera oportunitat per aconseguir el preuat trofeu.

 

“Estimo massa el meu país”

 

En un comunicat, Messi ha justificat que “estimo massa el meu país i aquesta samarreta”, per justificar la seva continuïtat al capdavant de la selecció argentina. “Veig que hi ha molts problemes al futbol argentí i no en vull crear un més”, ha afegit. “Prefereixo arreglar les coses des de dins, i no criticar des de fora”, ha conclòs el crack blaugrana.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa