Messi rescata l’Argentina amb un gol a l’últim minut

Un gol de Leo Messi en el minut 90 ha servit per rescatar l’Argentina i signar un empat a 2 davant Mèxic en un amistós a Dallas, Texas. Agüero havia marcat pels sud-americans cinc minuts abans per igualar un desavantatge de dos gols després, que s’havien avançat mitjançant Javier Hernández (m. 19) i Héctor Herrera (m. 70).

Els argentins han començat millor, dominant de la pilota i han imposat la seva qualitat en els primers 10 minuts, però poc a poc els mexicans s’han anat acomodant al camp. Mèxic ha fet un parell de jugades clares de gol en el minut nou amb Javier Hernández i al 12 amb Andrés Guardado, però ha estat en el 19 i de penal, que el “Chicharito” ha inaugurat el marcador.

Els mexicans han guanyat confiança, han començat a arribar de manera assídua, però Argentina, quan pitjor jugava, ha estat a punt d’empatar en el 34 amb una arribada de Messi. A la segona part els dos equips han aconseguit oportunitats ofensives i han de ser els mexicans els que han ampliat la diferència a favor quan Héctor Herrera ha rematat un servei de Miguel Layún.

L’entrenador de l’Argentina, Gerardo Martino, ha fet quatre canvis d’una tacada i aviat s’han vist els resultats a la pista; el “Kun” Agüero va rebre una pilota de Lavezzi i amb un toc ha retallat al porter Muñoz per posar el 2-1. I en el 90 Messi ha burlat a la defensa, ha entrat a l’àrea, ha fet un elegant gir i de cama esquerrana ha disparat amb precisió per salvar l’empat.