Messi, millor que CR7 segons The Guardian

El davanter blaugrana és el millor futbolista del món segons The Guardian, mentre que Cristiano, que el 2014 va ser el millor, ha quedat segon

El davanter argentí del FC Barcelona ha estat elegit com el millor futbolista del món pel diari britànic ‘The Guardian’, que ha fet una llista amb els 100 millors futbolistes del món. El ’10’ blaugrana, guanyador de l’edició del 2013, ha acumulat un total de 4.873 punts, després que 91 dels 123 jutges optessin per ell com a primera opció i encapçalar aquesta classificació, en què l’any passat va acabar en la segona posició, superat llavors per CR7.

El davanter de Madeira, en aquesta ocasió, ha quedat relegat a la segona plaçadesprés de sumar 4.620 punts, amb tan sols vuit jutges optant pel madridista com la seva primera opció. El podi d’aquesta llista del diari britànic s’ha completat amb Neymar Jr, amb 4.582 punts i el favorit per a cinc jutges, que ha millorat la seva setena posició del 2014 i ha finalitzat al davant del tercer component de la ‘MSN’, l’uruguaià Luis Suárez.

Dels elegits, sorprèn el salt que dóna el polonès Robert Lewnadowski, davanter del Bayern de Munic, que ascendeix 25 llocs respecte a l’any passat per situar-se cinquè. Andrés Iniesta és dotzè, Sergio Busquets, vint-i-quatrè, i Jordi Alba ocupa el lloc 74.

Nou comentari