El Barça torna a la rutina domèstica amb l’atenció fixada en Leo Messi. (16:15, Camp Nou, Bein LaLiga). L’argentí ha entrat a la convocatòria, recuperat de la seva lesió i és la principal novetat i esperança del conjunt blaugrana. No és l’únic que torna: Umtiti també està completament recuperat, així com Rakitic, que no va viatjar amb la seva selecció.

  

  

 

 

Tot i aquestes reincorporacions, de gran importància per Luis Enrique, Sergi Roberto no ha entrat a la convocatòria i el lateral dret queda orfe. L’expedient X d’Aleix Vidal té un nou capítol: el de Puigpelat no ha entrat a la llista de convocats per setena vegada consecutiva. És evident que Luis Enrique no vol el tarragoní a l’equip i el missatge d’avui és inequívoc.

 

L’absència dels dos laterals de l’equip obria les portes del primer equip a Nili Perdomo, però un atac de lumbàlgia no ha permès que el jugador del filial anés convocat amb el primer equip. És per això que Luis Enrique haurà d’inventar contra el Dépor. Mundo Deportivo assegura que el cos tècnic ha entrenat aquesta setmana amb Digne al lateral dret i Mathieu a l’esquerra.

 

Una altra opció seria la que ja va aplicar l’equip a Leganés, jugar amb defensa de 3 i l’interior de la banda dreta (aquell dia va ser Rafinha), actuant com a lateral en tasques defensives.

 

El rival: Deportivo

 

Dubtes en defensa per enfrontar-se al Deportivo de la Corunya, que arriba al Camp Nou sense Fayçal, per decisió tècnica. “Ha entrenat dos dies amb nosaltres i he decidit deixar-lo fora”, ha explicat Garitano, l’entrenador visitant, que també ha prescindit de Carles Gil i Rubén, l’exporter del Barça B. Juanfran està lesionat i al seu lloc entrarà Laure, que ha empatat els darrers tres partits que ha jugat com a titular al Camp Nou. És el talismà gallec a l’Estadi.

 

El Barça intentarà trencar la ratxa negativa de dos partits consecutius empatant contra el conjunt gallec a casa, tornant de jornada de seleccions i amb Luis Suárez amb quatre grogues. Si juga i l’amonesten, Paco Alcácer hauria de ser titular a Mestalla la setmana vinent. Per aquest motiu i per les molèsties que arrossega l’uruguaià de jugar amb la seva selecció (tot i que Luis Enrique les negui), és possible que avui estem davant d’una nova oportunitat per Paco Alcácer.

Possible onze del Barça: Ter Stegen; Digne, Piqué, Umtiti, Mathieu; Busquets, Iniesta, Rakitic; Neymar, Alcácer, Arda Turan.

 

Possible onze del Deportivo: Lux; Navarro, Sidney, Albentosa, Laure; Borges, Mosquera, Guilherme, Colak, Moreno Ryan Babel.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa