Món Esport
Messi avisa: "Serà una eliminatòria duríssima"
  • CA

1. Duel gran: Leo Messi, que feia gairebé dos anys que no oferia una roda de premsa a les instal·lacions del Barça, ha assegurat que l’eliminatòria contra el Bayern que comença demà serà “duríssima”. Ho ha repetit dues vegades i no ha semblat que ho digués de cara a la galeria. “Som dos equips obligats a passar la final, amb grans jugadors. No hi ha un favorit”, ha indicat.

2. Relació amb Pep: El morbo del retrobament amb Guardiola, amb tot el que es va escriure aleshores del distanciament de l’últim any, no ha alterat Messi. Han passat ja tres temporades i ha sedimentat allò bo, que va ser molt, de l’etapa amb el de Santpedor. “La relació va ser molt bona, però des que va marxar no hem tornat a parlar”, ha afirmat, i ha afegit: “Amb ell vaig créixer com a futbolista i en vaig aprendre molt, i ara miro de seguir fent el mateix”. “Veuria normal que el públic l’aplaudeixi abans del partit, per tot el que va significar i perquè és de la casa”, ha conclòs.

3. Baixes: Les importants baixes del Bayern i la que s’ha sabut avui de Mathieu –molèsties al tendó d’Aquil·les- per part blaugrana no poden ser “cap excusa”. Així de clar s’ha expressat Messi, ni per als alemanys ni per al Barça. Clar que els locals tenen gairebé tota la plantilla en plenitud física, mentre que Guardiola té a la infermeria quatre titulars.

4. Ter Stegen: El 10 barcelonista es va desfer en elogis cap a Marc-Andre Ter Stegen, titular a la Champions, i va admetre que el va sorprendre en els primers entrenaments. “Gairebé no el coneixia i és un porter impressionant. Pot ser el millor del món”, ha deixat anar. Demà, Messi tindrà davant qui és considerat actualment com el número 1: Neuer, compatriota de Ter Stegen.

5. Triplet: No ha dit la paraula, però sí que ha parlat de “títols” i de “molt bones sensacions”. “Però tot aquest moment decisiu s’ha d’afrontar amb tranquil·litat”, ha incidit. “Obríem una nova etapa i l’equip s’ha anat acomodant a poc a poc. Hem anat de menys a més”, ha reconegut Messi. Individualment? “Per mi, el que és important són els títols col·lectius”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa