Món Esport
Més de 30.000 persones ja han passat pel Memorial a Cruyff
  • CA

Més de 30.000 persones (31.274 a les 19h) ja han passat pel Camp Nou per dir-li l’últim adéu a Johan Cruyff, mort dijous als 68 anys d’edat. Socis, aficionats i gent diversa han volgut honrar la memòria de l’holandès a la zona habilitada a l’estadi barcelonista en la segona jornada de portes obertes. Multitud de flors, samarretes i objectes personals han seguit omplint la tribuna per agrair la contribució d’aquest mite a la història del Barça i la del futbol, i l’afluència de persones s’ha mantingut en les xifres d’ahir.

A nivell institucional, l’expresident Enric Reyna, l’interval uns mesos entre la presidència de Joan Gaspart i la de Joan Laporta el 2003, ha firmat en el llibre de condolences i ha indicat que amb Cruyff se’n va “el pilar del Barça per aconseguir el gran club que som avui”. També ha passat per l’espai de comiat la selecció italiana sub-21 dirigida per l’exjugador Giancarlo Antognoni, rival molts anys de Cruyff i admirador confés seu. Els joves transalpins han deixat una samarreta signada per tot l’equip amb el número 14.

Fora de Barcelona, tots els conjunts del futbol base presents a tornejos internacionals han homenatjat Cruyff amb minuts de silenci i samarretes, ja fos a Palamós en el campionat MIC o al trofeu de l’Amsterdam Arena, on hi ha participat el juvenil B. El Barça B, que ha guanyat el Llosetí en un duel de la segona B, ha rendit un emocionat tribut al Mestre abans del partit. També el juvenil A de Gabri ha mostrat els seus respectes a la llegenda en l’enfrontament al camp de la Damm.

A l’espera del clàssic de dissabte, on Cruyff serà homenatjat per tot l’estadi, els actes es tancaran dimarts amb la presència del primer equip al matí i la família de l’etern 14 a la tarda, en una trobada amb parents i amics a la sala auditori 1899 de les 15 a les 18 hores. Abans, Jordi Cruyff oferirà una roda de premsa.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa