Món Esport
Menotti: “Guardiola és el Che Guevara del futbol”
  • CA

César Luis Menotti es desfà en elogis cap a Pep Guardiola. L’exentrenador argentí del Barça i de la selecció argentina, entre molts altres clubs importants, va sopar divendres passat a Buenos Aires amb el tècnic català del Manchester City, segons relata el mateix protagonista en un article publicat aquest dimarts al diari Sport. Segons Menotti, “Pep és el Che Guevara del futbol”. L’exinternacional compara Guardiola amb el polític i líder de la Revolució Cubana i ho fa en base a la seva filosofia futbolística.

“Sempre deia que el revolucionari guanya o mor en la lluita i, com ell, la seva idea és indestructible i no la modificarà mai: vol jugar bé, vol apropiar-se de l’espa i de la pilota”, argumenta Menotti per assimilar-lo a Ernesto Guevara.

 

Qui també fou entrenador de l’Atlètic de Madrid i dels dos grans clubs argentins, Boca Juniors i River Plate, prova d’ampliar la justificació en la comparació entre Pep i el Che: “És un entrenador que té una representativitat i ha estat revolucionari pel fet que ha influït fins i tot a Itàlia. A partir de l’èxit a Barcelona, ho afirma amb el Bayern i ho està afirmant ara. Per això dic que és el Che Guevara. Guanya o mor.” El ‘Flaco’ valora l’èxit de Guardiola allà on ha entrenat: “a Catalunya, a Espanya, sigui campió a Alemanya i guanyi altra vegada a anglaterra.”



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa