Món Esport
Primera ‘pole’ catalana de l’any
  • CA

El pilot català de Yamaha Maverick Viñales ha conquerit la pole per a la cursa de MotoGP del Gran Premi d’Àustria, cinquena cita del Mundial de motociclisme, i sortirà de la primera fila juntament amb Jack Miller, de Ducati i Fabio Quartararo, de Yamaha. El corredor de Roses ha aconseguit un temps d’1:23.450 al circuit de Red Bull Ring, cosa que significa la seva primera pole de la temporada i la número 21 de la seva carrera, a més de la primera d’un pilot català aquest any 2020.

Pel que fa a la resta de corredors, Andrea Dovizioso serà el primer de la segona fila, acompanyat de Pol Espargaró i Joan Mir. Àlex Rins sortirà vuitè, Aleix Espargaró catorzè i Àlex Márquez divuitè. A tot això, cal recordar que el seu germà, Marc, continua el seu procés de recuperació de la lesió a l’húmer dret i no podrà tornar a córrer fins a mitjans de setembre.

Andrea Dovizioso deixa Ducati

El pilot italià de 34 anys ha anunciat que aquesta serà la darrera temporada que correrà amb l’escuderia del seu país DucatiDovi és membre de l’equip des del 2013 i ha aconseguit ser segon del món, després de Marc Márquez, els últims tres anys. Aquest Mundial però, en el qual podria haver aprofitat l’avantatge que ha deixat a la resta de corredors el Tro de Cervera, l’italià no està assolint els objectius previstos.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa