Màster Nacional de Tenis en Cadira de Rodes – IV Trofeu In-best-ers

Comença una setmana especial per al tenis en cadira de rodes. Entre el 29 de novembre i l’1 de desembre se celebrarà, al Reial Club de Polo de Barcelona, el Màster Nacional de Tenis en Cadira de Rodes – IV Trofeu In-best-ers, un torneig que reunirà els millors esportistes nacionals i, un any més, servirà per promocionar “els valors de l’esforç i superació en una societat competitiva per naturalesa com és l’actual” i retornar “una participació social de primera magnitud”, segons el conseller delegat d’In-best-erts, Javier Gamero.

El quadre del torneig, luxós com és habitual, estarà integrat pels vuit primers classificats del rànquing nacional RFET. Els grans candidats al títol d’enguany són Martín de la Puente, campió de tres de les darreres quatre edicions; Quico Tur, que ha guanyat quatre vegades aquesta competició i acaba de proclamar-se vencedor del 29è Campionat de Catalunya de Tenis en Cadira de Rodes de la FCT després de recuperar-se d’una lesió que l’ha mantingut dos anys allunyat de les pistes; i Daniel Caverzaschi, que també sap el que és dominar al Màster Nacional. Els altres participants seran Enrique Siscar, Francisco García, Arturo Montes, Jorge Iglesias i Francesc Prat.

La competició es disputarà amb un format de dos quadres de quatre jugadors en els quals els components s’enfrontaran tots contra tots. En acabar els duels, els primers i els segons classificats de cada grup s’encreuaran a les semifinals per determinar els dos millors jugadors, els que disputaran la gran final. Tots els partits començaran puntualment a les 9.30 hores i el compromís decisiu es jugarà el diumenge, l’últim dia. Durant els quatre dies s’esperen les visites de Miguel Díaz –president de la Federació Espanyola de Tenis–, Jordi Tamayo –president de la Federació Catalana de Tenis– i Javier Moreno –president de la secció de Tenis del RCPB–, entre altres personalitats.

“Pensem que, més enllà d’una acció de màrqueting i posicionament de marca, que també ho és, donar suport a una d’aquestes característiques és una bona forma de contribuir en la promoció d’un esport exemplar”, reitera Gamero, orgullós “de la vinculació de la nostra empresa pel fet d’organitzar el Màster Nacional, d’un torneig que recordarà, una temporada més, que guanyar no sempre és el més important, que l’esport és de tothom i per a tothom i que les limitacions són més psicològiques que físiques.Nou comentari