Martín de la Puente revalida el títol del Màster Nacional de Tenis en Cadira de Rodes

Martín de la Puente s’ha proclamat campió del Màster Nacional de Tenis en Cadira de Rodes – IV Trofeu In-best-ers per quarta vegada en vèncer, a la gran final disputada aquest diumenge al Reial Club de Polo de Barcelona, el seu company i amic Dani Caverzaschi per 6-0 i 6-2. El gallec ha estat molt superior al seu rival i ha comès molt pocs errors en el partit que ha decidit un torneig que ha reunit els millors esportistes nacionals i, un any més, ha servit per promocionar “els valors de l’esforç i superació en una societat competitiva per naturalesa com és l’actual”.

Ha estat un partit molt fort i he sabut aprofitar els meus atacs. Estic molt content per com ha anat la setmana. És una sensació d’alegria immensa. Ara seguirem treballant, que toca el Campionat d’Espanya. D’altra banda, la veritat és que Tokio 2020 està molt a prop. Seguiré treballant, perquè és un plaer estar entre els vuit millors cada any“, ha declarat el campió després d’imposar-se en una competició en la qual Enrique Siscar ha segellat una tercera posició meritòria, ja que s’ha imposat al veterà Quico Tur i ha evidenciat que la seva progressió està essent prometedora.

Malgrat que no ha pogut entrar al podi, Tur ha estat molt elogiat i, fins i tot, el conseller delegat d’In-best-erts, Javier Gamero, ha demanat que la Generalitat de Catalunya li concedeixi la Creu de Sant Jordi. “Si algú relacionat amb el món de l’esport se la mereix és ell”, ha dit. D’altra banda, Jordi Tamayo, president de la Federació Catalana de Tenis, ha reiterat que la Fundació de l’ens que presideix “seguirà donant suport a aquest tipus d’esdeveniments inclusius”, ja que, de fet, “aquesta és la seva raó de ser”.Nou comentari