Márquez es fractura l’húmer dret i haurà de ser operat

El pilot català va patir una caiguda aparatosa durant el Gran Premi d’Espanya, el primer del Mundial de MotoGP del 2020

Marc Márquez serà operat aquest dimarts a Barcelona de la fractura a l’húmer dret que es va fer aquest diumenge en el Gran Premi d’Espanya, quan va caure quan només quedaven quatre voltes per al final, segons ha anunciat el seu equip. El tro de Cervera ha estat 12 hores en observació a Jerez i aquest dilluns ja ha viatjat a Catalunya “per sotmetre’s a una cirurgia” que podria afectar moltíssim les seves opcions de proclamar-se campió. I això que només s’ha disputat una cursa.

Després de l’operació, Repsol Honda Team “proporcionarà una actualització i informació respecte al temps de recuperació”. “Té una fractura completa a l’húmer i també hi ha una possible afectació del nervi radial. La lesió ha estat immobilitzada i aquest dimarts se sotmetrà al tractament definitiu”, ha afegit Xavier Mir, traumatòleg de MotoGP.

“La fractura té un nervi molt proper i no hem pogut determinar si està afectat. És possible que no, però encara no ho podem confirmar. De moment, és important fixar la fractura, col·locar-la en el seu lloc i fixar-la. Fins que no fem més proves no confirmarem el tipus de tractament”, ha sentenciat. Márquez, per la seva banda, ha recordat que “de vegades les coses no surten com s’espera” i ha promès que “tornaré tan aviat com pugui amb més força”. “L’important és aixecar-se i tirar endavant”, ha remarcat.

Més informació

Comentaris

    josep Juliol 20, 2020 3:49 pm
    que s'emboliqui amb la bandera española i se li curarà en un plis plas

Nou comentari