Món Esport
Marc Roca i Aarón s’obren pas al primer equip
  • CA

 

Amb les incorporacions de Javi Fuego i David López aquest estiu es preveia una dura competència en la posició del doble pivot, una posició on també juguen Pape Diop i Víctor Sánchez, intocables la temporada passada. Però amb el que ningú comptava és que Marc Roca, que ja va començar a donar pistes de la seva qualitat a la pretemporada, acabaria fent-se amb un lloc en l’onze titular.

De les set jornades que portem de campionat, en cinc ha estat titular i en una ocasió va sortir a la segona part. Va ser a El Sadar, en l’única victòria periquita en aquest inici de curs, on va tenir temps de donar una magnífica assistència a Gerard Moreno perquè aquest fes el gol del triomf.

 

El jugador ha passat aquest dilluns per la sala de premsa per comentar les seves impressions, ara com a jugador ja consolidat al primer equip: “Estic molt content per les oportunitats que estic tenint. Amb l’ajuda dels meus companys és tot molt més fàcil”.

Roca, tot i que continua sent jugador del B, diu que ha arribat al primer equip “per quedar-se”. Això sí, amb prudència i humilitat: “Jo segueixo com sempre, amb la meva família, els meus amics. Tinc claríssim que tot s’aconsegueix amb treball i humilitat”.

 

Aarón debuta amb el primer equip

Una altra de les bones notícies de la temporada ha estat l’aparició d’Aarón Martín, qui també va fer la pretemporada amb el primer equip. Tot i que en principi la seva posició és el lateral esquerre, Quique el va fer sortir en la posició de Reyes. En gairebé la primera jugada que va tocar la pilota, va centrar amb precisió perquè rematés Caicedo en la jugada en què l’equatorià va caure dins l’àrea, una acció en què els blanc-i-blaus van demanar penal.

 

Quique Sánchez Flores va elogiar a la roda de premsa posterior al partit al jove jugador, de qui va dir que va estar fantàstic: “A mi se’m nota molt que la gent jove m’agrada, la gent amb gana. No és una sorpresa. El veiem cada dia i ha fet justament el que havia de fer: donar profunditat, arribar i posar tres bons centres”. Quique va aprofitar per recordar que l’Espanyol “té un gran planter, una gran acadèmia, i hem de donar suport a això, hem de comptar amb la gent de casa”.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa