Món Esport
Marc Márquez, ha arribat el Dia D
  • CA

Ha hagut d’esperar tota una temporada i dos grans premis més, però el millor corredor de MotoGP del Mundial finalment podrà tornar a pujar a la seva moto i a fer-la volar per damunt de l’asfalt. Marc Márquez ha rebut l’alta mèdica i reapareixerà al Gran Premi de Portugal al circuit de Portimao, que començarà demà divendres 16 d’abril i tindrà la cursa el diumenge 18.

El Tro de Cervera es va lesionar a Jérez l’estiu passat, en la primera cita d’una temporada ajornada pel coronavirus. Márquez va intentar tornar de seguida i va recaure amb més gravetat. Després ha decidit ser prudent i ha esperat al moment adequat per tornar. Amb tres operacions al damunt, el català, sis vegades campió del món, pot tornar finalment al 100%.

Malgrat que haurà de passar algunes curses d’adaptació, presumiblement, es preveu que torni a ser el gran dominador de l’asfalt i de les dues rodes. Ningú no ha estat capaç de prendre el seu tron, ja que el Mundial de la temporada passada no es va decidir fins al final i se’l va endur Joan Mir per ser més murri que els altres. Amb tot, Márquez està cridat a tornar a dur la batuta i a continuar ampliant la seva llegenda.



Més notícies
Marc Márquez, després de guanyar la cursa a Xest | EFE
Revelada la data del retorn de Marc Márquez
Notícia: Revelada la data del retorn de Marc Márquez
Comparteix
Marc Márquez tornarà a pujar a una moto en competició a Portugal
Maverick Viñales, a Qatar | Europa Press
Triomf català al primer Gran Premi de MotoGP de la mà de Viñales
Notícia: Triomf català al primer Gran Premi de MotoGP de la mà de Viñales
Comparteix
El pilot de Roses s'ha imposat a la resta amb un tram final de cursa exemplar

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa