El pilot cerverí de Repsol Honda Marc Márquez ha rebut l’alta hospitalària després de deu dies d’ingrés. El dia 3 de desembre el van operar per tercera vegada de l’húmer del braç dret i posteriorment se li va detectar una infecció prèvia a la zona. Ha hagut de ser tractat amb antibiòtics fins que no s’ha pogut recuperar del tot i, finalment, abandonar l’hospital.

Ara, Márquez continuarà amb la rehabilitació a casa seva. Cal recordar que el Tro de Cervera va caure al primer Gran Premi de l’any, a Jerez, i des d’aleshores està vivint un autèntic calvari amb la lesió. Ha recaigut en diverses ocasions, per intentar forçar i per accidents aïllats, i l’han hagut d’operar en tres ocasions diferents, cosa que ha fet que no hagi ni puntuat durant tot el Mundial.

Si bé fa pocs dies el pilot de Cervera deia que esperava poder tornar a córrer a principis del 2021, hi ha experts que asseguren que la recuperació anirà per llarg i es podria perdre, fins i tot, el Mundial sencer de l’any vinent. L’evolució de la recuperació de les pròximes setmanes marcarà la data en la qual podrà tornar a pujar sobre la seva Honda.Més notícies

Marc Márquez assenyala un culpable de la durada de la seva lesió

El pilot de Cervera s'ha tornat a operar i podria no tornar a aparèixer fins a la meitat de la pròxima temporada

Marc Márquez, operat per tercera vegada: podria estar sis mesos de baixa

El nou procediment quirúrgic, el tercer des que es va lesionar, “ha durat vuit hores i ha estat ininterromput”

Nou comentari