Món Esport
Marc Márquez publica una imatge dels dotze claus del seu braç
  • CA

Marc Márquez va patir una caiguda molt dura al Gran Premi de Jerez el 19 de julio. Era tot just la primera cursa del Mundial de MotoGP, que ha hagut d’ajornar el seu inici per culpa de la pandèmia del coronavirus. Aquest accident li va provocar una lesió al braç que l’ha impedit córrer la segona cursa del campionat i el Tro de Cervera encara no ha pogut sumar cap punt.

Márquez va estar punt d’arriscar-se i forçar durant el segon Gran Premi, però el seny s’ha imposat i el de Cervera ha continuat reposant i recuperant-se. Durant aquest procés però, el pilot de Repsol Honda ha compartit una sèrie d’imatges a les seves xarxes socials del procés de recuperació. Destaca, per sobre de totes, una en la qual es pot veure una radiografia del braç del cerverí amb els dotze claus que li van posar després de l’operació.

Detall de la imatge dels dotze claus del braç de Márquez | @marcmarquez93

Detall de la imatge dels dotze claus del braç de Márquez . @MarcMarquez



Comentaris

  1. Icona del comentari de: Rocacorba a juliol 27, 2020 | 20:35
    Rocacorba juliol 27, 2020 | 20:35
    Ai ! fill, quina sort que tens. Aprofita els diners € i deixo correr. Els CATALANS, sempre diem: "tant va el cantir a la font, que al final es trenca ". Si TU NO TENS SENY, I, O, ESTÀS EMBOGIT PER LA POPULARITAT I ELS DINERS, ELS PARES QUE T'aconsellin. Encara hi ets a temps. Masa ferro al cos, creu-me. Hi ha qui en porta cinc a la cama.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa