Món Esport
Marc Márquez es perdrà l’inici del Mundial
  • CA

Males notícies per a Marc Márquez. El pilot català de MotoGP no podrà córrer a les dues primeres curses del Mundial del 2021. La lesió que va patir al primer Gran Premi de la temporada passada encara causa problemes al corredor de Cervera que, si bé ha millorat fins al punt de poder pujar sobre motos de mida gran, encara no està llest per a l’inici de curs.

La darrera revisió per la qual ha passat Márquez indica que no ha fet net del tot i això provoca que es perdi les dues curses de Qatar, a Losail. La decisió ha estat presa entre ell i el seu equip mèdic, que prefereixen prevenir i més tenint en compte que la gravetat de la seva lesió es deu a haver intentat forçar abans d’hora l’estiu passat. Fins a principis d’abril no tornarà a passar per una revisió exhaustiva que marcarà la seva disponibilitat. El seu objectiu, ara, és poder ser al Gran Premi de Portugal, el cap de setmana del 17 i 18 d’abril.

D’aquesta manera, la temporada començarà com va acabar l’anterior. El pilot cridat a marcar el ritme i a dur el lideratge no serà present a les primeres curses. Ara, Mir, Dovizioso, Rossi, Quartararo i companyia tenen una oportunitat d’or per agafar un bon avantatge als primers grans premis, ja que Márquez tornarà amb ganes d’arrasar.



Més notícies
Rossi i Márquez, en arxiu | Europa Press
Rossi, contundent contra Márquez: “Ja no et tenen por”
Notícia: Rossi, contundent contra Márquez: “Ja no et tenen por”
Comparteix
El pilot italià està a punt d'iniciar la seva vintena temporada a la MotoGP
Marc Márquez, durant el Gran Premi de Jerez | Europa Press
Marc Márquez viatja a Qatar per vacunar-se
Notícia: Marc Márquez viatja a Qatar per vacunar-se
Comparteix
El pilot es desplaçarà fins a Losail per rebre la primera dosi i després tornarà a Cervera

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa