Món Esport
Marc Márquez és operat amb èxit i podria reaparèixer en el tercer Gran Premi de la temporada
  • CA

Molt bones notícies per a Marc Márquez. Aquest dimarts, el pilot català ha estat operat amb èxit del trencament de l’húmer del braç dret que es va fer durant el primer Gran Premi de la temporada. En la intervenció s’ha descartat que el Tro de Cervera tingui afectat el nervi radial, cosa que reduirà força el temps de recuperació que haurà d’afrontar abans de tornar a pujar a una moto i competir pel seu setè títol de campió de la màxima categoria.

Encara que el diagnòstic oficial de Repsol Honda s’ha limitat a apuntar que Márquez tornarà “com més aviat millor”, diversos mitjans de comunicació han assegurat que és molt probable que només es perdi la cursa del pròxim cap de setmana, una altra vegada al circuit de Jerez, i reaparegui en la tercera cita del Mundial, el Gran Premi de la República Txeca, previst pel cap de setmana del 7 al 9 d’agost a Brno. Mal menor per al vigent campió, sobretot tenint en compte les sensacions inicials després de la caiguda del diumenge passat.

En un format trepidant i frenètic com el que s’ha hagut d’establir aquesta temporada per culpa del coronavirus, qualsevol contratemps que impliqui estar diverses setmanes al marge del recorregut té conseqüències nefastes i definitives. Si tot va bé, però, Márquez tindrà l’oportunitat d’iniciar una de les remuntades més exigents de la seva carrera molt més aviat del que es preveia. Afortunadament, el nervi radial no es va veure afectat en l’accident que va patir el cerverí i, per tant, el Mundial de MotoGP del 2020 comptarà amb la seva estrella principal.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa