Marc Márquez felicita el seu germà amb una tendra fotografia

Àlex Márquez va complir 25 anys i en Marc l'ha felicitat públicament amb una foto d'ells de petits

Àlex Márquez, germà petit de Marc Márquez, ha complert els 25 anys i el pilot d’Honda Repsol l’ha felicitat en públic, mitjançant les xarxes socials, amb una fotografia de tots dos pilots encara ben petits. La fotografia no ha trigat a fer-se viral.

Marc Márquez i Àlex Márquez | marcmarquez93

El text amb el qual en Marc ha acompanyat la foto deia: “Quin ensurt hahaha… 25 anys!! MOLTES FELICITATS germanet! No he pogut resistir-me quan he vist aquesta foto. T’estimo”. Molts usuaris han comentat la publicació a Instagram lloant la imatge i desitjant un bon aniversari als germans cerverins.

D’altra banda, a Marc Márquez se li ha tornat a obrir un altre front amb un vell conegut. Valentino Rossi ha estat entrevistat recentment a la Gazzeta dello Sport, on ha declarat: “El 2013, quan vaig tornar a Yamaha, semblava que la meva carrera estava acabada. Així i tot, si no m’haguessin robat el Mundial del 2015, hauria guanyat un altre títol”. Aquell Campionat del Món de MotoGP va ser finalment pel cerverí, després de lluitar de forma acarnissada amb l’italià tota la temporada.

Més informació

Nou comentari