Món Esport
Marc Márquez no tornarà fins al 2021
  • CA

Marc Márquez ha anunciat aquest dimarts que no participarà en els Grans Premis de la Comunitat Valenciana i de Portugal, les darreres cites de la temporada de MotoGP, i que, per tant, no competirà fins al 2021. El pilot català ha pres la decisió “després d’avaluar el braç conjuntament amb els doctors i el meu equip”.

La millor opció és tornar l’any vinent. Ara toca seguir amb el procés de recuperació. Gràcies pels missatges de suport”, ha explicat Marc Márquez mitjançant una piulada a les xarxes socials. Cal recordar que ja fa força setmanes que el de Cervera no té cap opció matemàtica de revalidar el títol de campió del món.

D’aquesta manera, el vuit vegades campió mundial completarà en blanc la present temporada, ja que es va trencar el braç en el Gran Premi d’Espanya, la prova que va donar el tret de sortida a la màxima categoria del motociclisme, i des de llavors no ha tornat a conduir l’Honda.

Després de perdre’s les següents onze carreres després de Jerez, Márquez també ha decidit renunciar a les dues últimes, que es disputaran els dos pròxims diumenges a Xest i Portimao, i optimitzar així la seva preparació per reiniciar l’assalt al títol el 2021 en les millors condicions possibles.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa