Món Esport
Márquez: “Quan em recuperi tornaré a arriscar”
  • CA

Marc Márquez i el seu equip, Repsol Honda, han confirmat que el Tro de Cervera es perdrà pràcticament tot el Mundial de MotoGP i, en el millor dels casos, només podria tornar per córrer unes quatre curses testimonials, per tornar a agafar confiança dalt de la moto. En una entrevista a DAZN, el pilot català ja ha assegurat que dona el 2020 per perdut, però ho considera normal sent corredor de motociclisme: “En un esport de risc sempre hi ha algun any que has de llepar”.

Tanmateix, el de Cervera no es penedeix de res, ni sembla haver agafat por a la velocitat. “Quan em recuperi serà per tornar a córrer molt de pressa i no deixar d’arriscar”, ha afirmat un Márquez que considera que això està al seu “ADN”. A la vegada, el pilot de Repsol Honda ha reconegut estar “moralment en un mal moment”, però no s’enfonsa i assegura que ara li cal tenir “paciència”.

Respecte a la classificació del Mundial, Márquez ha valorat el fet que cap dels altres pilots estigui aprofitat la seva absència i no hi hagi ningú que lideri amb comoditat. “Sembla que ningú no vulgui guanyar el campionat”, ha dit, “tots van fallant i no veig cap clar favorit”. En qualsevol cas, el de Cervera ha vaticinat que el campió serà Andrea Dovizioso.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa