Marc Márquez agraeix el suport dels aficionats

El pilot de Cervera ha assegurat que "aixecar-se és una obligació"

Marc Márquez està passant una de les etapes més dures des que és corredor de motos. Després d’haver caigut al primer Gran Premi del Mundial, el de Cervera no ha pogut puntuar a cap altra cursa per la lesió soferta i, per haver-se intentat recuperar massa ràpid, ara s’haurà de perdre tres cites més del campionat, cosa que dificulta, i molt, que pugui guanyar aquest any. 

Tanmateix, el Tro de Cervera no ha perdut el somriure i ha compartit una imatge a les xarxes socials amb el braç embenat i un missatge d’agraïment als seus seguidors. “Caure està permès, aixecar-se és una obligació”, ha escrit parafrasejant el grup basc La Oreja de Van Gogh, “gràcies a tots pels missatges de suport”.

Toni Bou, Dani Pedrosa, el seu germà Àlex Márquez… molts han estat els qui han volgut desitjar-li el millor en la seva recuperació i també s’ha repetit molt un missatge: “Paciència”. I és que de ben segur que Marc Márquez té ganes de tornar a les pistes ràpidament, però, aquesta vegada, haurà d’esperar, si no vol patir encara més complicacions de la seva lesió.

Més informació

Comentaris

    Àngel Drach Agost 6, 2020 11:40 am
    Suport? Suport a què? A voler córrer cinc dies després d'haver-se operat?. Haurien de fer plegar als metges que li van dir que sí!. El que no pot ser, no pot ser. I. a més a més, és impossible!

Nou comentari