Marc Márquez diu adéu al Mundial

El pilot de Cervera es perdrà els pròxims tres Grans Premis i no tindrà opcions virtuals de guanyar el campionat

Dia nefast per a Marc Márquez. El pilot de Cervera, després d’haver tornat a passar per quiròfan per unes complicacions a l’húmer dret del qual ja havia estat operat fa dues setmanes, ha decidit perdre’s els pròxims tres Grans Premis, segons ha avançat El Periódico. Els nous problemes a l’húmer podrien haver vingut per intentar forçar massa per arribar al Gran Premi de Jerez i el Tro de Cervera ha pres la decisió de prendre-s’ho amb més calma i no arriscar per evitar danys molt més greus.

Així, Márquez no tornaria a córrer fins al setembre, si no hi ha cap millora substancial. Això significa que es perdria pràcticament la meitat del Mundial i, virtualment, ja no tindrà opcions de poder guanyar aquest campionat. El pilot català ja ha deixat de puntuar en tres circuits i, si la informació de El Periódico s’acaba confirmant, no podrà fer-ho en tres cites més. 

El Tro de Cervera tornaria pel Gran Premi de San Marino i només podria puntuar en vuit cites de les catorze totals. Només un miracle podria fer que Márquez guanyés el cinquè Mundial consecutiu i el setè de la seva carrera. Cal recordar que encara és jove. Té només 27 anys -Valentino Rossi continua corrent amb 41- i si aquesta lesió es compliqués més, podria baixar el seu rendiment a llarg termini. Així, el de Cervera renuncia a aquest Mundial per centrar-se en els del futur.

Fins al moment el que s’ha confirmat al 100% és que Márquez serà baixa al Gran Premi de la República Txeca. El seu substitut serà Stefan Bradl, corredor alemany de 30 anys. Ara bé, tot sembla indicar que aquestes tres curses de marge que es donaria Márquez segons El Periódico s’acabaran complint si el de Cervera vol fer net i deixar d’arriscar.

Més informació

Comentaris

  Abelino Agost 4, 2020 2:08 pm
  es que no se ha envuelto suficiente en la todopoderosa i mágica bandera española que lo cura todo
  ... Agost 4, 2020 2:44 pm
  I ara deixarà de ser milionari?
  Àngel Drach Agost 4, 2020 3:33 pm
  Però..., per un moment heu pensat que havia de pujar a una moto i competir?. Que esteu bojos?
  Resistirem Agost 5, 2020 11:58 am
  Menos mal que le dieron el alta el alta se la dio Repsol menudos trepas Ahora de tro de queda en piula

Nou comentari