Món Esport
Marc Márquez acarona el Mundial
  • CA

Marc Márquez ha ampliat la distància en la classificació del Mundial de MotoGP respecte a Valentino Rossi i Jorge Lorenzo, després de la important victòria aconseguida al circuit de Motorland d’Alcañiz, a Aragó, on s’ha imposat als seus principals perseguidors amb una solvència imponent.

El pilot de Cervera, que ha inaugurat la cursa des de la pole position, ha aconseguit recuperar posicions després d’un error mecànic a la quarta volta, que l’ha obligat a remuntar places des de la sisena, amb pilots com Rossi, Lorenzo, Viñales, Pedrosa i Crutchlow al seu davant. El sensacional i arriscat estil de Márquez l’ha permès superar tots els seus contrincants en el mateix revolt, el 15 del circuit de Motorland, per ascendir en la classificació fins a la primera posició, després de signar una bona batalla amb Valentino Rossi. Mancant dotze voltes, el català s’ha situat líder i ja no ha abandonat la primera plaça fins a proclamar-se vencedor.

 

La lluita més atractiva ha estat, però, la del segon lloc. Valentino Rossi i Jorge Lorenzo no volien distanciar-se del títol mundial i han batallat intensament fins el final per acabar la cursa just per darrere Márquez, una posició que s’ha definit per un error de l’italià a pocs revolts de la meta. El d’Urbino s’ha passat de frenada i ha sortit de la pista per uns segons, deixant la segona plaça lliure per al seu company d’equip. Tot i això, Rossi seguirà segon a la classificació general.

Maverick Viñales, que durant dues voltes ha ocupat el lideratge de la cursa, ha acabat en quarta posició; Dani Pedrosa ha estat sisè, just per davant d’Aleix i Pol Espargaró (setè i vuitè, respectivament). El badaloní Tito Rabat s’ha vist obligat a abandonar la cursa després d’uan caiguda.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa