Món Esport
Marc Gasol segueix fent història als Memphis Grizzlies
  • CA
Marc Gasol, durant un partit amb els Memphis Grizzlies.
Marc Gasol, durant un partit amb els Memphis Grizzlies. | EFE

Ja era el màxim anotador de la història dels Grizzlies, el que més taps havia fet i el que més minuts havia vestit la samarreta de Memphis. Ara, Marc Gasol també pot presumir de ser el màxim rebotejador de la història de la franquícia de la Conferència Oest de l’NBA.

 

Amb una mitjana de 7,7 rebots per partit, el pivot català ja n’ha capturat 5.613 i ha superat el seu excompany d’equip Zach Randolph. “Estic aquí des de fa molt temps. Si jugues minuts i tens sort suficient és probable que aconsegueixis marques d’aquest estil”, ha declarat el que, juntament amb el seu germà Pau, és un dels millors jugadors de la història dels Grizzlies.

 

 

Marc Gasol ha aconseguit 19 punts i ha capturat 15 rebots en la victòria dels Grizzlies contra els Sacramento Kings (112-104) al FedExForum. Després que la temporada passada aconseguís el pitjor balanç de victòries i derrotes de la seva història (22-60), Memphis ha començat força bé la temporada. Els de Bickerstaff han guanyat nou partits i n’han perdut cinc: si continuen així, lluitaran fins al final per entrar als play-off.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa