Món Esport
Marc Gasol segueix els passos del seu germà i signa pels Grizzlies de Memphis
  • CA

Uns venen i els altres se’n van. El pivot català Marc Gasol ha signat amb els Grizzlies de Memphis per jugar a la NBA durant les tres pròximes temporades. Seguint els passos del seu germà, el petit dels Gasol ha renunciat a la oferta del Barça per convertir-se en la pedra angular de l’equip de Memphis.

Gasol, que ha abandonat temporalment la concentració de la selecció espanyola per signar amb el seu nou equip, ha reiterat que les seves característiques de joc estableixen clares diferències amb el seu germà i que malgrat vol ser una peça important dins l’equip prefereix estalviar-se comparacions.

El jugador català, que vestirà el número 33, ha dit sentir-se orgullós de tornar a representar la seva família a la lliga més competitiva del món i ha assegurat que la NBA sempre havia estat un somni per ell, quelcom que l’ha fet decidir entre Barça i Grizzlies després de deixar l’Akasvayu Girona.

El fet que Gasol hagi rebutjat ofertes econòmiques més suculentes per jugar a Memphis ha estat molt ben rebut per l’equip americà i els primers elogis de l’entrenador Marc Iavaroni cap el pivot català ja han arribat. “Comptem amb Marc perquè imposi la seva presència sota la cistella”, ha destacat Iavaroni. “La seva experiència en el bàsquet professional d’Espanya i Europa li permet estar millor preparat com a principiant, encara que tindrem tota la paciència que calgui per a la seva adaptació”, ha afegit.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa