Món Esport
Marc Gasol jugarà dues temporades als Lakers
  • CA

Marc Gasol va arribar a l’NBA l’any 2007, quan els Los Angeles Lakers van escollir-ho en la 48a posició del draft. Tretze anys i un anell amb els Toronto Raptors després, el pivot català tindrà l’oportunitat de debutar amb la franquícia californiana. El de Sant Boi ha renunciat a bona part del seu sou per fitxar pels actuals campions de la millor lliga de bàsquet del món.

D’aquesta forma, Gasol jugarà en el seu tercer equip de l’NBA. Va fer els seus primers passos i es va fer gran als Memphis Grizzlies, va assumir un paper més secundari als Toronto Raptors, on va guanyar el títol, i ara arriba als Lakers, on compartirà vestidor amb dos dels millors jugadors de la lliga, LeBron James i Anthony Davis, i formarà part de la franquícia que es pot considerar màxima favorita a l’anell.

Els Lakers, per la seva banda, perfilen una plantilla que ha millorat respecte a la temporada passada. Dennis Schröder, Montrezl Harrell i Marc Gasol –que signarà per a les pròximes dues temporades– donaran profunditat de plantilla i permetran a l’equip californià lluitar per continuar al tron.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa