Món Esport
Marc Gasol explica els motius del seu canvi físic durant el confinament
  • CA

Marc Gasol ha aprofitat una entrevista telemàtica amb diversos mitjans per explicar els motius del seu canvi físic radical durant el confinament. “Després d’uns moments de frustració durant la temporada, en què no aconseguia agafar el ritme, l’aturada de la competició m’ha anat molt bé”, ha reconegut el pivot català, vigent campió de l’NBA amb el seu equip, els Toronto Raptors, i del món amb la selecció espanyola.

“Per sort, la temporada passada es va allargar molt, ja que vam guanyar el títol de campions, i vaig tenir l’estiu ocupat pel Mundial que també vam guanyar. No vaig tenir temps de preparar-me bé i, a més, durant aquest curs he tingut problemes als isquiotibials”, ha afegit Gasol. “Quan ens van informar que la situació del coronavirus seria llarga, vam dissenyar un pla i em vaig posar a treballar de valent”, ha explicat.

A més, el pivot ha dit que “el treball de tot aquest temps no ha estat una petició de l’equip”, sinó que ha estat fruit “d’una conclusió meva”, ja que “les coses no estaven anant com jo volia” i “la situació s’havia de canviar”. En la mateixa conversa amb els mitjans, Gasol s’ha mostrat a favor del retorn de l’NBA a Orlando i ha assegurat que els jugadors podran aprofitar l’altaveu per clamar contra el racisme.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa