VÍDEO | L’efusiva celebració (amb Sant Hilari inclòs) de Marc Gasol del Mundial d’Espanya

El pivot català es va proclamar, sense cap mena de dubte, l'MVP de la festa de la selecció espanyola

Marc Gasol ha viscut un any inoblidable. El pivot català va ser una de les peces importants dels Toronto Raptors que es van col·locar l’anell per primera vegada en la seva història i, només uns mesos més tard, va tornar a tastar el dolç sabor de la glòria amb la consecució del Mundial de la Xina amb la selecció espanyola, que va liderar juntament amb Ricky Rubio.

Després d’unes intenses setmanes entre la preparació i el camí cap a la final, els homes de Sergio Scariolo van poder celebrar el segon Mundial de la seva història amb una gran festa pels carrers de Madrid. I, en la celebració, no hi va haver cap dubte que l’MVP se’l va emportar Marc Gasol. I és que, com ja va fer en la rua de campions dels Toronto Raptors, l’interior de Sant Boi va fer un Sant Hilari que va fer embogir els seguidors espanyols.

Encara que quan festejava l’èxit dels Raptors el va fer amb cava, en aquesta ocasió el va decidir fer amb cervesa. El millor de la nit, però, no va ser això, sinó el missatge que va pronunciar quan va agafar el micròfon: “Espero que quan no guanyem també ens doneu suport”.

Més informació

Nou comentari