Món Esport
Maradona i Ronaldinho lideren un ‘Partit per a la Pau’ promogut pel papa Francesc
  • CA

Nombroses llegendes del futbol mundial es van reunir aquest dimecres a l’Estadi Olímpic de Roma per jugar un ‘Partit per a la Pau’ que van liderar Diego Armando Maradona i Ronaldinho Gaúcho, en una cita promoguda pel papa Francesc per donar suport als programes educatius i socials de la Fundació Scholas Occurrentes, CSI, UNITALSI i AMLIB.

Maradona, Ronaldinho, Cafu, Robert Pirès, Éric Abidal, Edgar Davids, Rafa Márquez o Francesco Totti, entre d’altres, es van veure les cares en aquest duel que va fer gaudir els aficionats presents a l’emblemàtic estadi romà.

 

Diego Armando Maradona, capità de l’equip ‘La squadra per l’incontro’, i Ronaldinho, portador del braçalet de l’equip ‘LaLiga per la pau’, van ser els encarregats de donar la benvinguda al públic i iniciar aquesta festa solidària amb la plantació d’una olivera com a símbol de la pau.

El partit va acabar 4-3, una victòria per la mínima de l’equip de ‘LaLiga per la pau’, amb gols de Frédéric Kanouté, Bojan Krkic, Hernán Crespo i Cavenaghi. Per a ‘La esquadra per l’incontro’ van marcar Di Natale, assistit per Maradona, Totti i Burdisso.

 

Al final del partit, Maradona i Verón es van encarar en una disputa que no va acabar en res. Els dos argentins es van retreure una acció sobre la gespa, però tot sembla indicar que l’emprenyada de la ‘Brujita’ es va deure a unes recents declaracions del ’10’ que no li havien fet gaire gràcia. Els fons recaptats es destinaran al finançament dels projectes de les fundacions col·laboradores. A Itàlia, en concret, es donarà suport als afectats pel terratrèmol d’Amatrice del 24 d’agost passat.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa