Maradona: “Els catalans són uns capquadrats”

El cas Messi es complica. Mentre el Barça manté la seva idea de no cedir el jugador per disputar els Jocs Olímpics de Pequín i, així, comptar amb el davanter argentí per la fase prèvia de la Lliga de Campions, el president de la FIFA, Josep Blatter ha declarat que el fet que els Jocs no estiguin inclosos en el calendari internacional no justifica la decisió del Barça. “Obstaculitzar la participació –als Jocs- de jugadors menors de 23 anys suposa un atemptat a l’esperit olímpic” ha sentenciat Blatter. Mentre la qüestió segueix, a hores d’ara, encallada, són diferents les veus que es comencen a aixecar recolzant una o altra postura.

Si fa poques hores el pare de Messi veia perillós que fos el jugador qui hagués de decidir en última instància amb qui jugar, un altre argentí il·lustre, l’exjugador Diego Armando Maradona, ha donat la seva particular versió del cas en una televisió del país. Per el “Pelusa” no s’hauria de discutir la convocatòria del jugador blaugrana amb Argentina perquè la seva presència és vital. No obstant això, Maradona augura que aconseguir el permís del Barça “serà dur perquè els catalans són uns capquadrats i no el cediran així com així”. “Ells haurien de pensar que hi ha una país al darrera i una possibilitat de medalla” ha afegit Maradona.

Tot i l’intent del Barça per trobar una solució raonada al conflicte, que podria passar per compartir el jugador, el club català encara no ha rebut resposta en ferm de la FIFA, tot i que espera que li arribi en les pròximes hores a través de la Reial Federació Espanyola de Futbol. El Barça manté els mateixos arguments que fa unes quantes setmanes i ha “reforçat” la seva posició al costat d’altres clubs, després d’haver rebut el suport de l’Associació de Clubs Europeus (ECA) i de la Lliga de Futbol Professional espanyola, segons han informat fonts del Barça.

Nou comentari