Món Esport
El Madrid de bàsquet torna a naufragar i es complica molt la vida (91-75)
  • CA

El Reial Madrid s’ha complicat molt el seu futur a la Lliga Endesa. El conjunt blanc ha perdut contra el MoraBanc Andorra i s’ha quedat a un pas de ser eliminat de la fase final de l’ACB. De fet, els de Pablo Laso no depenen d’ells mateixos: si el València Basket, que avui s’ha imposat al San Pablo Burgos, guanya el partit que li queda per acabar la fase de grups, contra el Gran Canària, estaran eliminats. El nou format per conèixer el campió de la lliga de bàsquet no concedeix marge d’error i els madrilenys ja han ensopegat dues vegades en cinc jornades.

Sense cap mena de dubte, si el Reial Madrid no acaba aconseguint el bitllet per a les semifinals, el Barça, ja classificat, s’estalviarà una gran pedra en el seu camí cap al títol. Avui, els blancs han perdut el partit contra el MoraBanc Andorra de forma clara. El resultat final ha estat de 91 a 75 i els de Laso no han manat en cap dels quarts. Els parcials han estat de 19-12, 23-18, 29-28 i 20-17. Clevin Hannah, amb 23 punts i 20 de valoració, ha estat el jugador més destacat del partit per als del Principat, mentre que Facundo Campazzo ha liderat el Madrid, però no ha aconseguit evitar la desfeta.

Després de la derrota, els blancs han tret la calculadora i han comprovat que ho tenen molt complicat per classificar-se per a les semifinals. A més de guanyar el darrer partit de la fase de grups davant el Casademont Zaragoza, han d’esperar que el València punxi l’enfrontament que disputarà el divendres contra el València. Si avui els de Jaume Ponsarnau no fallen, les opcions merengues encara es veuran completament frustrades.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa