El Madrid es descompon a Saragossa i el Barça ho aprofita

El Reial Madrid ha patit una derrota dolorosa (84-67) en la seva visita al Casademont Saragossa en la jornada 11 de la Lliga Endesa, ensopegada que ha aprofitat el Barça, amb victòria (103-71) davant l’Iberostar Tenerife, per igualar (9-2) els blancs al capdavant de la classificació.

Els de Pablo Laso han sortit malparats del Príncipe Felipe per culpa d’un 19-0 de parcial local en poc més de cinc minuts entre el tercer i l’últim quart. El quadre aragonès ha dominat el seu rebot i ha pogut córrer a la contra per desarticular un Madrid negat en atac. El somriure en cada jugador local s’ha anat fent més gran a mesura que han passat els minuts. Sense Tavares i sense Rudy, que no ha jugat, el Madrid ha aguantat en el primer temps amb Carroll, però s’ha quedat sense resposta al festival aragonès, que és tercer a la taula a un triomf dels líders. Nemanja Radovic (14 punts i 14 rebots), Hlinason (12 i 9) i la desimboltura de Carlos Alocén van ser el més destacat.

La primera posició de la classificació la comparteixen ara Madrid i Barça, ja que el conjunt blaugrana no ha fallat en el tancament de la jornada amb un seriós partit al Palau. L’últim quart ha estat fulminant per als canaris (28-8) davant un Barça que s’ha recuperat de la mala imatge davant el CSKA amb bones notícies a la competició de la regularitat. En l’àmbit personal també ha renascut Tomic, del millor d’una actuació coral dels locals en la qual ningú s’ha quedat sense anotar.