Món Esport
Luis Suárez torna amb l’Uruguai dos anys després
  • CA

Luis Suárez ha estat convocat, de nou, amb la selecció del seu país, l’Uruguai, per als partits oficials de classificació per al Mundial de Rússia 2018 que es disputaran els propers 25 i 29 de març. Gairebé dos anys després, el davanter blaugrana podrà tornar a vestir la samarreta celeste.

El ‘9’ del conjunt culer va ser sancionat durant el passat Mundial de Brasil, el juliol del 2014, per una mossegada a la clavícula del central italià Giorgio Chiellini, una sanció que va ser ratificada pel TAS i que l’ha apartat de la seva selecció durant un any i vuit mesos. De fet, Luis Suárez no va poder començar la temporada amb el Barça degut a la mateixa sanció, que el va inhabilitar durant tres mesos.

El davanter blaugrana disputarà, el 25 de març i a l’estadi Arena Pernambuco, un apassionant partit davant el Brasil de Neymar i Dani Alves. Quatre dies després, i ja a Montevideo, s’enfrontarà a la selecció del Perú. El camí de la selecció uruguaiana en aquesta fase de classificació és prou positiu. Són segons amb 9 punts, a tres del primer classificat, l’Equador, en un grup on es classifiquen els quatre primers. Brasil és tercer, amb 7 punts, i l’Argentina de Messi, sisena amb 5 punts.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa