Món Esport
Luis Suárez, tercer pòquer i Pichichi
  • CA

Luis Suárez segueix en un estat de forma pletòric. L’uruguaià, després de marcar quatre gols al Deportivo de La Corunya, el dimecres passat, ha realitzat una nova actuació sobrenatural i, quatre dies després, ha tornat a fer un pòquer. Aquesta vegada, la víctima ha estat l’Sporting de Gijón, que, juntament amb el Dépor, ha pagat els plats trencats de les últimes males actuacions, tan en Lliga, com a la Champions League.

El ‘9’ blaugrana ho ha caçat tot i ho ha materialitzat, sense pietat. En la primera clara oportunitat, i després d’una bona passada d’Iniesta, Suárez ha empès la pilota per tranquilitzar una afició que no les tenia totes després del xiulet que indicava el descans. A partir d’aquest moment, amb l’equip inflat i ple de moral, l’amfitrió de la nova edició dels Relats Solidaris de l’Esport s’ha dedicat a sumar per aconseguir el trofeu al màxim golejador de la Lliga espanyola, amb dedicatòria inclosa per a la PKU, la malaltia per la qual lluita l’uruguaià amb l’apadrinament del llibre solidari.

Dos gols de penal -molt ben llançats, prop del travesser- i una rematada al primer pal, potent i col·locada, l’han tornat a convertir en el protagonista del partit i l’aixequen fins la primera posició del Pichichi, amb 34 gols, tres més que el madridista Cristiano Ronaldo.

Però Suárez no només és el golejador del Barça. El davanter és la pura essència de la lluita, de les ganes, la força i la perseverança, i les seves facultats ajuden a moure l’equip tan en fase defensiva -en l’inici de la pressió-, com en la parcel·la ofensiva, batallant per cada pilota i competint al màxim nivell amb qualsevol rival. Tot un exemple.



Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa